Wenst u uw vastgoed te verhuren?

Wanneer u beslist om vastgoed te verhuren komt er veel bij kijken. Uw eigendom verdient de beste kandidaat. Onze makelaars staan u graag bij met raad en daad om deze keuze te vergemakkelijken.

Kennismaking

We ontmoeten u graag in het te verkopen onroerend goed of bij ons op kantoor om onze aanpak vrijblijvend toe te lichten. U kan dan ook al uw vragen stellen.

Bepalen marktconforme huurprijs

Bij de prijsbepaling doen we beroep op onze jarenlange ervaring en kennis om een zo realistisch mogelijke verhuurprijs te bepalen gebaseerd op de elementen die daarvoor belangrijk zijn.
 

Verhuurdossier samenstellen

Wij gidsen u doorheen de administratie die komt kijken wanneer u besluit uw onroerend goed te verhuren. Daarnaast begeleiden we u met de afhandeling van zodra een huurder gevonden is.

Vastgoedfoto’s en marketingplan

Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed in het oog springt met knappe foto’s, de nodige zichtbaarheid via de juiste promotiekanalen en met, indien gewenst,  een uithangbord of sticker aan de gevel.
 

Bezoeken

We organiseren een professioneel bezoek te plaatse op de momenten die u bepaalt.

Screening kandidaten

Zijn er kandidaten dan evalueren en screenen wij deze op basis van een aantal criteria. Alle bijkomende informatie wordt verzameld zodat u de finale beslissing onderbouwd kan maken.

De huurovereenkomst

Wanneer de juiste kandidaat aanvaard werd maken we in samenspraak met u een juridisch correcte huurovereenkomst op voor uw specifieke pand.
 

Proficiat! 

Wij helpen u nog met de registratie van de huurovereenkomst; de overdracht van de nutsleidingen en de opvolging rond de betaling van de huurwaarborg.


 

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier