Wenst u uw vastgoed te verkopen?

Wanneer u beslist om vastgoed te verkopen is dat een belangrijk moment waarbij onze makelaars u graag helpen.


Kennismaking

We ontmoeten u graag in het te verkopen onroerend goed of bij ons op kantoor om onze aanpak vrijblijvend toe te lichten. U kan dan ook al uw vragen stellen.

 

Bepalen marktconforme verkoopprijs

Bij de prijsbepaling doen we beroep op onze jarenlange ervaring en kennis om een zo realistisch mogelijke verkoopprijs te bepalen gebaseerd op de elementen die daarvoor belangrijk zijn.

 

Verkoopformule bepalen

Soms zijn er verschillende manieren om uw onroerend goed te verkopen. Graag geven we u meer uitleg over de opties die er zijn en wat daarbij de gangbare methoden en werkwijzen zijn.

 

Verkoopdossier samenstellen

Wij gidsen u doorheen de administratie die erbij komt kijken wanneer u besluit uw onroerend goed te verkopen. 

 

Vastgoedfoto’s en marketingplan

Wij zorgen voor de best mogelijke foto’s van uw onroerend goed, een online marketing plan alsook een uithangbord zodat kopers een duidelijk beeld krijgen van wat er juist te koop wordt gesteld.

 

Bezoeken

Indien u dat wenst kunnen wij kandidaat-kopers begeleiden tijdens bezoekdagen of op afzonderlijke momenten die we samen met u afspreken.

 

Onderhandelingen en bod

Wordt er een bod overgemaakt, dan bespreken we dit onmiddellijk met u. U kan vervolgens beslissen om dit bod te aanvaarden of om ons verder in onderhandeling te laten gaan.

 

De verkoopovereenkomst

Doordat onze makelaars een goed verkoopdossier hebben samengesteld kan de compromis snel worden opgesteld in samenwerking met de notaris.

 

Proficiat! 

Goed nieuws! Uw eigendom is verkocht! Daar klinken we op!


”trefwoord1-trefwoord2″ Dit is de bijbehorende tekst.

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier